8 Ocak 2013 Salı

KILIÇDAROĞLU ve BAHÇELİ



            
              08.01.2013 günü MHP Gnl.Bşk. Devlet Bahçesi Meclis Grup konuşmasında Terörist başı ile yapılan 2. açılım görüşmelerine atfen; “Madem İmralı'ya ziyaret sıklaşmıştır, terörist başına gitmek kutsallaşmıştır. O imralı teröristi sizin olsun. Biz de Silivri'ye gidip terörle mücadeledede muazzam bir görev yapmış İlker Başbuğ'la en kısa sürede kucaklaşacağız.” 
               (Daha önce CHP Grl.Bşk.nı Kılıçdaroğlu'da bu görüşmeler için RTE Başkanlığındaki bu hükümete "kredi açtığını" bir nevi destek verdiğini açıklamıştı.) 

(GAZETELER-İNTERNET)
..........................................................................///\\\\..............................................................................

          KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARMAK işte tamda buna denir! RTE'yi anası kadir gecesinde doğurmuş olmalı!! RTE'nin istediği bir göz, Allah verdi iki göz misali her iki muhalefet partisinin genel başkanları (Kılıçdarogğlu ve Bahçeli) var güçleri ile RTE-AKP-PKK üçgeni için çalıştıklarını, böyle gitmesi halinde kendilerinin yerin dibine batacaklarını, RTE'nin ise "tereyağından kıl çeker" gibi C.Başkanı veya Başkan olacağını öngöremiyorlar mı? Bu kadar şaşılık olur mu? AKP'nin kendi milletvekilleri 12 yıl boyunca partilerine (AKP'ye) bu kadar yarar sağlayamamışlardır. CHP-MHP Genel Başkanları çekin gidin kardeşim o partilerin başından.. AKP-RTE zihniyetinin tam anlamı ile paçalarının tutuştuğu, bir dediklerinin bir dediklerini tutmadığı, yerlerde süründüğü, çöktüğü böyle bir Başbakanı bırakın rahatsız etmeyi yada düşürmeyi, sallayamıyorsunuz-sarsamıyorsunuz bile.. YAZIK şu memleketin haline yazık.. Böylele liderlerin önümüze koyduğu-dayattığı kadere nalet olsun!!!..

                Her iki muhalefet lideri acilen görevlerini bırakmalılar ve elbet birileri bulunur bu partileri yönetecek!  Bu "kredi açmak" polemiğinde RTE Kılıçdaroğlu'nu terslemiş ve kendi işine bakmasını salık vermişti. Ve RTE'nin nasıl biri olduğunu hala anlayamamış bir KILIÇDAROĞLU'na CHP'de hiç gerek yok! Bende bir seçmen olarak diyorum ki, Kılıçdaroğlu kendi işine baksın, koltuğu terk etsin, CHP'yi rahat bıraksın..

İsmail Memiş
08ocak2013
16:40

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder