11 Haziran 2012 Pazartesi

NAZİST AVUSTURYA LİSESİ VE NAZLICAN ÖZKAN






http://www.odatv.com/n.php?msg=commentsaved&n=avusturya-lisesinin-nazlican-ozkana-yasattiklari-1006121200



        Bir kere Ülkemizde faaliyet gösteren tüm bu misyoner okullarının bir an önce kapatılması gerekiyor! Ne Almanca, ne Fransızca ne de İngilizce olarak Ülkemizde bu doğrultuda bir eğitime ihtiyaç vardır! Ülkemizdeki bu okullarda öğretmenlik yapan tüm yabancı uyruklu kişilerin birer AJAN-PROVAKATÖR olduğunu, küçük yaşta “iyi eğitim alacak” diye gönderdiğimiz çocukları bu okullar devşirmektedir ve daha sonra devletin üst kademelerinde görevlendirilmek üzere zamanı geldiğinde bir şekilde önümüze konmaktadır. Bunları benim bildiğimi var sayarsak herhalde devletimiz tüm bunların faaliyetlerini benden çok önce tespit etmiş ve biliyordur! Diye düşünüyorum! Tabi ki tüm bu okulların Ülkeleri ve Almanya dışında en büyük dayanakları ise kuşkusuz AKP Hükümetleri olmuştur. (Buna önceki dönemlerin hükümetlerini de ekleyebiliriz, ama bu konuda önceki hükümetler AKP’nin eline su dökemezler!)
         Dünyada en yayılmacı, emperyalizm ile terörizmi bir potada eritip, bunları başka devletlere ilaç niyetine şırınga edip, onların ne yapması gerektiğini dikte eden hangi ülkedir? desem herkes ABD diyecektir! Doğru'dur Amerika kıtasında ABD'dir ama böyle bir ülkenin Avrupa kıtasındaki karşılığı ise ALMANYA'dır. Şimdi de konumuz Avusturya iken Almanya’ya da nereden geldik diyorsunuzdur! Haklısınız! Aslında Avusturya, Almanya’yı takip eden bir nevi kuyruktur! Biliyorsunuz ön ayaklar nereye giderse, kuyruk da oraya gider! Almanya Avrupa’nın en güçlü ülkesidir. Teknoloji ve Sanayi ihracatı alanında bileğini bükebilecek hiçbir Avrupa ülkesi şu ana kadar yoktur. Tüm Avrupa birleşse bir Almanya etmemektedir! Dolayısı ile Almanya bu gücü ile içersinde (içten içe) hala NAZİZM’i canlı tutmaktadır. Tutmaya çalışmaktadır. Tüm gözler (NAZİZM yüzünden) Almanya üzerinde olduğu için kendisi demokratik görünmek zorunda ve işlerini bir nevi saman altından yürütmek zorundadır. Sınırlarını çevreleyen diğer küçük devletleri, İsviçre, Belçika, Danimarka, Hollanda, Avusturya..vs.. gibi nispeten Almanya’nın yanında güdük sayılacak ekonomili bu ülkeleri Almanya kendine bağlamış ve çok da güzel bunları kullanır. Kendisi yapsa çok dikkat çekecek bazı davranışları, bu ülkelere sergiletirler. Örnek; Ermeni meselesi, PKK meselesi gibi.. Onları çok güzel maşa olarak kullanır. Bu yüzden Avusturya eşittir, Almanya demektir. Almanya’nın bir nevi uydusu olan bu küçük ülkeler Almanya ne derse onu yaparlar, Almanya’ya zarar verecek politikalar kesinlikle güdemezler. Hal böyle olunca bu ve benzeri misyoner okulları güçlerini nereden aldıklarını siz tahmin edin!  
         Ayrıca ne görsel ne yazılı basın bu olayı Nazlıcan’ın lehine kesinlikle dillendiremez! Kısaca basından böyle konularda hiç fayda yoktur! Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın!

(Almanya'yı çevreleyen bu ufak ülkeler ile bu ülkenin organik veya in-organik bağının araştırılması ve Türkiye'de bir tez konusu olması ise en büyük dileğimdir.)

NOT:

AVUSTURYA LİSESİ’NİN NAZLICAN ÖZKAN’A YAŞATTIKLARI'na tepki ve cevap olarak yazılmıştır. 



İsmail Memiş
11haziran12
16:45


NOT 2 : İşte Almanya'nın "maşası" Avusturya'nın diğer yüzünü gösteren Uğur Dündar'ın 09.01.2013 tarihli yazısından bir paragraf:

....

"Bu gelişmeler üzerine Fransız polisi, öncelikle Türk İnterpolü’nün kırmızı bültenle aradığı Rıza Altun’un peşine düşüyor.
300 bin Euroluk uyuşturucu parası konusunda ifadesine başvurulan Rıza Altun, paniğe kapılarak sahte bir pasaportla Avusturya’ya kaçıyor.
Hemen Avusturya makamlarıyla temasa geçen Fransız polisi, Rıza Altun’un yakalanıp kendilerine teslim edilmesini istiyor.
Şimdi sıkı durun…
Rıza Altun’u taşıdığı sahte Türk pasaportu nedeniyle yakalayan Avusturya polisi, Fransız ve Türk makamlarına haber vermediği gibi, PKK’nın bu üst düzey sorumlusunu bir uçağa bindirip, doğruca Kuzey Irak’a gönderiyor.
Müthiş bir skandal değil mi?"

....

Yazının devamı ise şu linkte: http://sozcu.com.tr/toplum-akpnin-kimlerle-pazarlik-masasina-oturdugunu-bilmeli.html

İsmail Memiş
09ocak2013
17:45

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder