15 Eylül 2011 Perşembe

İSTANBUL'DA "BOMBA" GİBİ BİR YAŞAM!!...



         "İstanbul Bahçelievler’de E-5 üzerinde seyir halindeki bir otobüsten atılan paket patladı. İstanbul'un en işlek karayolunda saat 15:00 sıralarında meydana gelen patlamada ölen ya da yaralanan olmadı. Olay yerinde maddi hasar meydana geldi. Polis patlamanın ardından bölgeyi güvenlik şeridine aldı. E-5 karayolunun bir kısmı trafiğe kapatıldı.
         Olay yerinde bulunan görgü tanıklarından alının bilgiye göre; seyir halindeki otobüsün şöförü üzerinde "bomba vardır" yazılı bir paketi dışarı fırlattı. Paket düştüğü otobüs durağında patladı."

Odatv.com
15.09.2011


              Haberi okuyunca aklıma geldi:
            Rastgele yaşamak için; İstanbul.. Başına ne geleceğini bilmeden yaşamak için; İstanbul.. Her an ölümle burun buruna yaşamak için; İstanbul.. Her an hangi tinerciden bıçak yiyeceğini bilmeden dolaşmak için; İstanbul.. Köşeden nasıl bir tehlikenin çıkacağını bilmeden yaşamak için; İstanbul.. Adranalin tavan yapmış şekilde yaşamak için; İstanbul... İstanbullular (alınmasın ama) tesadüfen ve rastgele yaşıyorlar. İstanbul'un her sokağı, caddesi birer Holivud film stüdyosu, maşallah..
            Sahi, hükümet İstanbul'un bu yönünün pazarlamasını neden yapmaz?.. Çünkü çok sakin ve planlı yaşayan bu tekdüzelikten canları çok sıkılan bir çok yabancı ülke vatandaşının olduğunu biliyoruz. Hiç olmazsa onların da hayatına bir renk gelir, tekdüzelikten kurtulurlar. Ayrıca bu fikrime rağbet edeceklerini de iyi biliyorum.
            AKP Hükümeti, göreyim seni, bir el atıverde pazarlayıver şu İstanbul'un bu yönünü... Sen yaparsın çünkü önceki yaptıkların senin referansın!!

İsmail Memiş
15.09.2011
23.50

2 yorum:

  1. valla 29 senedir yaşıyorum Allahıma şükür başıma bir kaza bela gelmedi.Hayırda şerde Allah tandır sen pisliğe bulaşmassan pislikte sana bulaşmaz.Semtine göre muhitine göre değişir örnek Küçükyalı da yaşamak çok güzeldir emin ol Salihli Küçükya lıdan onbin kat daha tehlikelidir.Yazı olmamış bence

    YanıtlaSil
  2. İzmir'in suç oranı İstanbul'u 3 e katlar.Google dan şehir suç oranları şeklinde araştırabilirsin...

    saygılar ...

    YanıtlaSil