8 Ocak 2012 Pazar

KURTULUŞ SAVAŞI - RELOADED (bu başlık ekşisözlük'den alıntıdır)




İLKER BAĞBUĞ'un TUTUKLANMASI ÜZERİNE...
‎1 - İrtica-Yobazlık-Gericilikle mücadele etmek, yalnızca TSK'nın değil! her bir Türk ferdinin asli görevidir, olmalıdır. 

2- TSK internet üzerinden kendine yapılan çirkin saldırıları görmemezlikten gelemiyeceğine göre derdini anlatmak için (bir nevi karşı-propaganda) kendisi de internet sitesi kurdurmuştur. Bundan doğal ne olabilir ki!! Biri internet aracılığı ile size küfür etse sizde ona gazeteye ilan vererek karşılık vermez, aynı yolla internet ile karşılık verirsiniz değil mi? Bu nasıl suç teşkil ediyor anlaşılır gibi değil!! (Ama bu TSK, Türklerin Göz Bebeği bir kurum olduğu için bu bir suç! Nedenini az-çok okuyan, gündemi takip eden iyi bilir..)

3 - Ancak böyle pis ve hayasız saldırılara karşı kendini savunmak ne zaman suç oldu, İrtica ile Mücadele etmek ne zaman suç sayıldı anlamıyorum. (Hayır bu cemaatler eğer STK iseler, ortaya çıksınlar ama hala ısrarla yeraltında tutatarak bizlere (TSK'ya) yumruk sallamalarını seyrediyoruz. Görünmeyen, ortada olmayan brine nasıl yumruk atacak, kendini savunacaksın? İşte zurnanın ZIRT dediği yerde burasıdır! Sağım solum sobe..)

4 - Ve anlamadığım bir başka konu da, herkesin nüfusun tamamının buna sessiz kalması, güzellikle olmazsa zorla sezsizleştirilmesi...



5 - Ya siyasi partilerden birileri veya Atatürkçü STK'lardan ("Soros" destekli olanları kastetmiyorum!) ön alıp, bir ses duyurma, bir okyanus ötesine hem kucakta oturtana, hem orada oturana adamakıllı bir ders gerekiyor!!)


6 - Bir Ekşisözlük deyimi ile "KURTULUŞ SAVAŞI-RELOADED"..


İsmail Memiş
06.01.2012
Cuma
(Face'de yayınladım)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder