23 Nisan 2014 Çarşamba

2 şey önemli


Yahudi bulunduğu ülkeye kök salabilmek veya o ülkenin her şeyini kontrol edebilmek, ele geçirebilmek için

1-   O ülkenin basınını ele geçireceksiniz…
2-   O ülkenin altın rezervini ele geçireceksiniz.. der.


Bu asırlardır Yahudi öğretisidir. Peki RTE (AKeBe) bu konu ile ilgili ne yapmıştır? Veya şöyle soralım, AKeBe’yi neden 12 yıldır başımızdan def edemedik?



Bu soruların cevabını yukarıda verdim. Zarrab (Sarraf) ile doğal olarak “altın”ı ele geçirdiler, havuz medyası ile de (yazılı-görsel) “basın”ı ele geçirdiler. İşte bu yüzden bunları gönderemezsin. Bu hiç gitmezler anlamına gelmez, sadece  halk bu ortamda, bu şartlarda bunları gönderemez! Seçimlerde yenebilir misin? Hayır! Seçimlerde de yenemezsin.  Yukarıdaki her iki maddenin üzerinde mutlak hakimiyetleri var mı, var. Bu yüzden istediğin kadar bağır, yırtın, halka olmadık şeyler vaat et, AKeBe’nin verdiğinin iki katını vereceğim falan de.. Nafile! Yenemezsin. Ülkenin tamamını da yutsalar, tapusunu üzerlerine geçirseler, güneydoğuyu satsalar, rejimi değiştirseler, Atatürk’ü silseler, çaldıkları paraları koyacak yer bulamasalar da kıçlarına soksalar bile yine de ye-ne-mez-sin!. (Büyüklerimiz basın tarifinde ne demişler, BASIN; 4. Kuvvettir.) Aynen öyle.. Ne zaman aklını başına devşirir ve yukarıdaki iki şıktan en az birini (örneğin basın’ı) ele geçirmeyi başarırsan –belki- işin olur! Yoksa hep hüsran, devamlı hüsran!!! Demedi deme!


İlave not: (‘90’lı yıllarda RTE İstanbul Bld.Bşk. iken ihtimal ki yanına gidip gelen ABD-CIA  görevlilerinin telkini ile belediye bünyesinde bir TV. Kanalı kurulmuştu, daha sonra satıldı. Kanal7 bildiniz mi? Farkındaysanız bu düşünce iktidara gelir gelmez -özellikle ikinci dönemlerinde- önce BASIN’ı dizayn ettiler.)  

İsmail Memiş
23.04.2014
15:20

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder