25 Haziran 2011 Cumartesi

ŞEYTAN AZAPTA GEREK




                CHP bu Meclisi veto etmeli... Neden veto etmeli? Çünkü bu iktidar artık muhalefete bile oyun sahası bırakmamakta kararlı! Dar alanda kısa paslaşmalar dahi CHP-MHP'ye yasak! Daha, daha, daha fazla RTE en azından benim gözümde S.O.S vermeye başlamış, bu SOS'un artık lezzeti kalmadığı gibi mide bulandırmaya da başlamıştır. RTE ve Kılıçdaroğlu'nun (bugün) birlikte katıldığı bir toplantıda; konuşmasını yaptıktan sonra kendisini dinlemeden salondan ayrılan RTE'ye Kılıçdaroğlu hiç kızmasın, zaten bu adam küfürbaz ve saygısız biriydi. Saygıdeğer biri olsaydı ve bu saygısızlığı gösterseydi o'na kızılabilirdi. Çok iyi bildiğimiz bir zat olduğu için buna değmez..
                RTE, politikada taa baştan beri saygısızlığını itina ile muhafaza etmiş kıymetli bir Devlet büyüğüdür. Diğer yandan, AKP-PKK güdümündeki sözde bağımsız mahkemeler, maalesef eli kanlı teröristleri, biz vatandaşlara, hiç de utanmadan "cami hocası" diye yutturmaya çalışacaktır, (hatta 2007 seçimlerinde) yutturmuşlardır da.!. İşte bu yüzden yapılacak yegane hareket VETO'yu masaya getirmektir. Muhalefet, CHP ve MHP birlikte bunun gereğini yerine getirsinler. Hiç kimse merak etmesin, milletvekilleri yemin etmeyince, MV. sayılamayacakları için seçim tekrarlanır, bir başka seçim yapılır ve o seçimde muhalefet yerini alır. Böylelikle bu karar  RTE'nin kafasına "dank" eder, aklını başına devşirir, ayrıca mahkeme de kararını (belki) gözden geçirir, düzeltir. Eğer CHP, Silivri'de ki arkadaşlarımız olmadan biz meclise girelim, diğer üyelerimiz yemin etsin, meclis maaşından, emekliliğinden yararlansınlar, hele sonra bir bakar, inceleriz, derler ise, emin olun, AKP o değişikliklerin arasına neler koyacak ve Cumhuriyetten daha ne ödünler verilecek, herkes görecek!.. CHP-MHP'den ne ödünler alınacak kimse tanmin bile edemeyecek.  Bu muhalefet için hazırlanmış bir tuzaktır. Dikkat!(Dikkat çekmemin nedeni bu ödünler şimdiki CHP yönetimi ile daha da kolay olacağı inancındayım.)
              Şu10-15 gün çok kritik, tekrar çok uyanık olmakta büyük yarar görüyorum. Çok dikkat etsinler, CHP-MHP meclise girdikleri anda  ellerindeki yegane silahı kaybedecekler ve mecliste AKP şeytanı ile başbaşa kalacaklardır. BALYBAY'ı, HABERAL'ı ve ALAN'ı almadan Meclise girmek, bu partilerin sonu da olabilir. Halkın şiddetli tepkisini ve antipatisini alırlar. Demokratik yollarla şeytana azap çektirmek gerek! Zaten şeytan azapta gerek! Benden söylemesi...

İsmail memiş

25.06.2011 
22.30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder