7 Haziran 2012 Perşembe

TÜRKÇE OLİMPİYAT MASKARALIĞI




Kutlu doğum haftası isimli uyduruk günden sonra al sana Olimpiyat düzenleyememiş Türkiye’ye uyduruk Türkçe olimpiyatları adı altında bir zevzeklik daha! Ulan bu nasıl iştir? Güneydoğu’da Türkçe konuşamayan ve nüfus kağıdı olmayan bir çok anne-baba, çoluk-çocuk var! Sen kalkmışsın dünyaya Türkçe öğretmeye kalkıyorsun! Önce kendi vatandaşına öğretsene zibidi! Hem nereden geliyor bu değirmenin suyu? Nedir amacınız? Ve bu zevzekliklere alkış tutan, bedavadan ziyaret ettikleri yurt dışı sözde okulları öve öve bitiremeyen zavallılar, utanmaz arlanmaz koca koca insanlar, bunların arasında maalesef isminin yanına sıfat olarak sanatçı payesi verdiğimiz bi sürü kişiler de var! Tüüüüh size! Yuh sizlere..! Paranın karşısında "pelte" gibi yumuşayanlar, kim olursanız olun inanın sizleri hiç unutmayacağız! İşte yazdım buraya… Sizi gidi “pelte kralları” sizi!
İşin ilginç yanı, tüm medya ağız birliği etmişçesine, karşı koyamadıkları veya maçaları sıkmadığı için (yusuf-yusufçuk..çuk..çuk!) yazılı-görsel basında birde reklamlarını yaptılar. Özellikle bizim elektrik vergilerimizi afiyet ile mideye indiren TRT1 Televizyonu utanmadan ve kamu yararını bir kenara bırakarak bu olimpiyattan başka her şeye benzeyen saçmalığı naklen verdi, iyi mi? Yahu kardeşim; hiç bilinmeyen, elle tutulur gözle görülür olmayan, kağıt üzerinde veya herhangi bir yerde resmi kaydı olmayan, vergi vermeyen, hatta ve hatta ne olduğu, kim olduğu belirsiz bu organizasyonu hiç olimpiyat yapamamış bir Türkiye’nin biriken gazını almak için mi milletin önüne sürüyorsunuz? Yoksa MİLLİ BAYRAMLARIMIZI kökünden kaldırdıkları için onun yerine konabilecek-geçebilecek bir gösteri olarak mı Millete yutturmaya çalışıyorsunuz? Anlayan varsa beri gelsin! “Devlet” dediğimiz olgunun da buna çanak tutmasına, vergi kaydı olmayan “gönüllülük” adı altında “zoraki” vatandaştan haksız kazanç temin eden böyle bir teşekkülü desteklercesine alkışlaması, bedavadan naklen yayın ve tanıtımını yapması tamamen yasalarımıza aykırıdır. Siz kimin TV.sini kime ve kimlere peşkeş çekiyorsunuz?
Adını Fettoş olarak bildiğimiz ABD’nin nemli kucağında dal budak saran bir günahkarın, sağılmaya hazır Türkiye ve dünya üzerindeki “inekleri”nden aldığı süt ile kotarılan ve RTE ile hükümetinin de gözü kapalı desteğini alan bu maskaralık nedir? Biri açıklasın bana!
Anayasal zeminde “hiç” olan bir şirket veya tüzel kişilik tarafından yapılan bu maskaralık neden benim param ile finansal desteğinin bir kısmını karşılayan TRT1 ekranlarında hem de HD olarak yayınlanıyor? Kağıt üzerinde gözükmeyen adeta “havada asılı” duran dini aleni olarak kendi çıkarları için kullanan bir güruha bu ilgi alakanın kaynağı nedir? Devlet katında bu kanunsuzluklara çanak tutanların hesabını kim soracak, nasıl soracak? Nerede bu muhalefet? Hani nerede sivil toplum örgütleri, sendikalar diğer kuruluşlar..vs.. Hadi MHP’yi biliyoruz, bu cereyan eden olaylar onların tıynetine yakın olabilir. Ancak Y-CHP’de mi fettoşun önünde eğiliyor? Ceketinin düğmesini ilikliyor, anlayabilmiş değilim! Korkuyor ve tırsıyor musunuz? Hiç sesiniz çıkmıyor, sus pus olanları seyrediyorsunuz, eyyy! CHP yöneticileri neredesiniz?  Belki de olimpiyat saçmalığına (şeçmenlerinden) utanmasalar top yekün iştirak ederlerdi. Sevgili CHP’liler veya Y-CHP’nin yöneticileri; kimin düzenlediği belirsiz (aslında biliniyor ya!) bir organizasyonu TRT naklen neden veriyor diye soru sormuyorsunuz? Sesinizi neden yükseltmiyorsunuz? Meclis konuşmalarınız sansür edilirken, Meclis TV.’den yayınlanmazken, TRT ekranlarından millete duyurulmazken, böyle bir olimpiyat maskaralığının TRT ekranlarını uzun süre işgal etmesine nasıl göz yumabiliyorsunuz anlamış değilim! Pes arkadaş! Pes yani! Sonra da ağlarsınız, çoğunluk AKeBe’de, bizi mecliste konuşturmuyor, eziyor.. vıdı..vıdı..dersiniz. Yazık ulan size oy verenlere yazık! Yeni CHP imiş? Pöh! 

İsmail Memiş
7haziran12
10:30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder