25 Aralık 2010 Cumartesi

UMUT GENÇLERİN! UMUT HEPİMİZİN!


Umudumu hiç kaybetmek istemem, doğal olarak bu hayat tarzıma da yansır. En azından yansıtmaya çalışırım. Umudumuz ve umduklarımız dışında başka neyimiz var ki? Artık onu da kaybetmeyelim, her şeyimizi yitirsek dahi, umudumuz bizim için taze bir başlangıçtır. Yolumuzu aydınlatacak bir fenerdir.

Ülkemizin gençlerinin de umutlu olduğunu görüyorum. İzliyorum. Her ne kadar ülkede ki -genel anlamda- siyasi ve ekonomik huzursuzluk, gelecek kaygısı, yüzlerine yansısa da, için için yanan ateş gibi ümit ve umut devamlı yanmakta, yüzlerine de yansıyan işte bu..

Var işte, hala var.. Kaybetmek yok! Kaybedenlerimiz ise yeniden kazansın umutlarını.. Gençlerden örnek alın, onların gözlerinde ki pırıltı, yüzlerindeki gülümseme; kar üzerinde yakılan ateş gibi, eritsin donuk duygularınızı, eriyen karlar gibi akıp gitsin, ileride sizlere bulaşması muhtemel kirler, paslar.,. Arının! Arı ve duru olun, budur bizleri geleceğe taşıyacak, benliğimizi aşılayacak, bizi sarıp sarmalayacak.. Budur kin ile nefreti, öfke ile şiddeti içimizden söküp atacak.. Budur birlik olup, güçlü olabilmeyi becerebilmek.. Korkmuyorum artık gelecekten..Şansımız var hala, yetecek kadar umudumuz da…

25 ARALIK 2010  
12:05

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder